• Ma - Vr 10.00 - 21.00
  • HUYGENSWEG 1, 5482 TH SCHIJNDEL

Over ons

WAT DOEN WE, EN WIE ZIJN WE

CBS Automotive is een jong en innovatieve garage gespecialiseerd in Toyota en Lexus

Met passie en enthousiasme zijn wij klein begonnen en ondertussen uitgegroeid naar een waardig bedrijf met een breed scala aan services.
Door de jaren heen hebben we alle laatste gereedschappen, technische datas en ervaring opgedaan. Daarmee kunnen we veilig garandren dat al onze services van de hoogste standaard zijn.

Klantenservice en kwaliteit staan bij ons in het hoogste vaandel, en streven om onze standaard altijd een stapje hoger te leggen. Voor iedere klant, met iedere auto weer.

CBS COMPANY

cbs_automotive_black_color_cmyk

Onze algemene werkplaats voor normale straat auto’s.

Laat uw Toyota of Lexus op een hoger kwaliteitsniveau onderhouden dan bij uw plaatselijke garage. Omdat we gespecialiseerd zijn in deze twee merken hebben we de vereiste ervaring, gereedschap en technische gegevens voor alle Toyota en Lexus modellen.

Wij zijn officiële dealers van originele Toyota & Lexus onderdelen(Toyota Europa) en garanderen dat de kwaliteit van de onderdelen even hoog is als het werk wat we uitvoeren.

CBS Automotive heeft ook een grote voorraad tweedehands Toyota / Lexus onderdelen, zowel voor gebruik tijdens reparaties als voor afzonderlijke verkoop. Dit helpt ook om de kosten voor onze klanten tijdens intensieve reparaties laag te houden.

cbs_racing_black_color_cmyk

Onze autosport divisie – Hier maken we auto’s snel!

Van volledige raceauto builds, motor en aandrijflijn upgrades, het toevoegen van Turbo’s &Superchargers, de ophanging en het rij / rem gedrag upgraden, monteren van aftermarket onderdelen tot het monteren van dat kleine spoilertje die je onderscheidt van de rest. Alles wat u nodig heeft!

CBS Racing doet ook volledige motor revisies, versnellingsbak revisies, fabriceert op maat- & aangepaste in en uitlaat tracjecten, en maakt op maat gemaakte kabelbomen. Kortom; alles voor uw auto op maat en om uw auto sneller te maken!

CBS-shop_cmyk_color_black

Onze online webshop.

Koop onze producten gemakkelijker en op ieder moment!

OEM onderdelen, de beste aftermarket merken en meer…

Bij CBS Racing streven we ernaar om de eerste keus en favoriete winkel te zijn voor onze autoliefhebbers! We zijn van plan dat te doen door voor onze klanten te zorgen zoals ze dat verdienen, en 110% service te bieden, altijd!

Happy shopping!