• Ma - Vr 10.00 - 21.00
  • HUYGENSWEG 1, 5482 TH SCHIJNDEL

Auto upgrades

Auto niet snel genoeg? Op zoek naar iets om hem uniek te maken tegenover andere auto’s?
Check onze tweede website CBS Racing.

Van V8 of TwinTurbo motorswaps, ombouw van automaat naar handbak naar het monteren van dat kleine kofferklep spoilertje wat hem er nét iets beter uit laat zien als de rest.

De meeste onderdelen heeft CBS Racing op voorraad, zelfs de motorswaps.

POPULAIRE KEUZES:

MOTOR SWAPS

Wij kunnen ieder soort motor, van ieder merk in iedere auto monteren(swappen) . Een motorswap vergt erg veel werk en veel handgemaakte onderdelen. Gelukkig kunnen we dit allemaal in-huis. Van de handgemaakte uitlaat tot bedrading van de motor. Wij pre-plannen alle motorswaps, dit betekend dat we van te voren een volledige aansluit diagram maken, en de alle benodigde onderdelen van te voren zoeken.

KOMPLAMP PROJECTOR RETROFIT

Als officiele dealer van Aharon zijn wij toegestaan om hun producten in te bouwen. Dit betekend dat wij in normale halogeen koplampen Bi-Xenon projectoren Dit resulteert in een jusit uitgevoerde Xenon upgrade, met perfecte lichtlijn en voldoet aan alle eisen van de rdw. Mét als extra bonus ook xenon grootlicht.Ook voor iedere auto met RHD koplampen is het interresant, omdat het inbouwen van projectoren resulteert in een LHD lichtbeeld.

OPHANGING EN REMMEN

Het upgraden van de ophanging en remmen is ook geen enkel probleem.Goede upgrades voor ophanging zijn onderandere verbeterde veren, coilovers, stabilisatorstangen en veerpootbruggen.Voor remmen is het mogelijk om grotere remmen van een ander voertuig te monteren, of een pasklare set te monteren. Wij kunnen brackets designen en maken voor remmen naar keuze op uw voertuig.